söndag 6 mars 2011

Vårfeelis och elaka taxichaufförer....

Godmorgon alla :)

Gårdagskvällen blev ju då som sagt räddad av Michaela, och den började med att vi satt hos mig en . när vi hade bestämt oss för att vi var tillräckligt flamsiga för att orka med Åbos nattliv traskade vi iväg till stan och ramlade in på Edison där vi tog ettpar öl och satt och pratade skit i ettpar timmar. Riktigt kul var det faktist!
När vi sent om sider skulle fara hem, bestämde vi oss för att vi inte orkar gå, utan att vi tar en taxi, då vi ändå bor relativt nära varann, och det kostar inte såå mycke om man delar summan på två.

 Vad vi däremot inte räknade med var en ilsken taxichaufför. Jag har aldrig behövt börja strida med en taxichaufför tidigare, om en sådan löjli gsak som att han sku fortsätta resan med michaela, eftersom hon bor  ca en halv kilometer från mej. Taxichauffören tyckte då att han inte kan göra det, utan att vi borde ha sagt från början att vi skulle till två olika adresser. Ursäkta oss om vi inte e så insatta i det här taxi systemet?? om han sku ha kunna säga det ens vänligt så sku de ju inte ha varit något, men som han skrek och höll på så väckte han ju garanterat halva kvarteret...suck, BUU för elaka taxikuskar!

Nåjaa, hänt är hänt, och man ska inte gråta över spilld mjölk.. :P så nu ska jag göra en omelett, och sedan ska jag ta en promenad i det fantastiska vårvädret.

Je t'aime

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar