söndag 30 oktober 2011

musikprogramstips

Såg btw ett helt superbra musikprogram på lördagen -  Så mycket bättre, heter det. Artister från helt olika delar av musik sverige är med, och varje vecka är det en av kändisarnas dag. Nu på lördag var det säsongstart, och det var Thomas Ledins tur att vara dagens kändis. Då skulle dom andra, även de allihopa ¨väldigt kända, duktiga sångare, framföra en av hans låtar på sitt sätt. Och du milde vilka tolkningar! Lena PH framförde en väldigt sensuell version av just Sensuella Isabella. Laleh fick Ledin att nästan brista i gråt då hon tolkade Just nu. Bäst av kvällens framförande var enligt mej, Eva Dahlgrens version av " Never again". Den fick till och med tårarna att rinna på mig.

Så skönt med ett seriöst musikprogram som inte handlar om att tälva,eller frågesport eller annat " trams". Och det var otroligt att se hur berörd Ledin blev av varje tolkning, alla tog ju fram saker i sångerna som han inte ens hade sett att fanns där tidigare. Att E-type avslutade med en raffinerande pop version av sommaren är kort var som gräddet på moset!

 Nästa veckas lördag är det Eva Dahlgrens tur att stå i fokus, och det tänker jag inte missa!

2 kommentarer:

  1. Heeej! Du, vet du månne om man kan se detta sång program på nätet ? sku va jättejätte kul fö ja blev nu väldigt nyfiken! :)

    häls. Jem

    SvaraRadera
  2. Heej! Hmm, ja vet inte, på svt4 så finns det nått som heter svt4 play, å där kan iaf jag se programmet, men jag vet inte om de funkkar i finland :S men du kan ju prova :)

    SvaraRadera